05.12.15 Paradeta Solidària a Monistrol de Montserrat

29.03.2015 Paradeta Un Bri d’Esperança a la III Fira de Rams de Castellbell i el Vilar
12 marzo, 2015
30.04.16 Desfilada solidària a Monistrol de Montserrat
21 abril, 2016

05.12.15 Paradeta Solidària a Monistrol de Montserrat

paradeta-2015

​​​​​​Molt bon dia,

Monistrol de Montserrat acollirà el pròxim 5 de desembre la ‘2ª Paradeta Solidària de la Cristina‘. Es tracta d’una nova iniciativa del moviment  ‘Un bri d’esperança per a la Cristina’ que va néixer ara fa 1 any amb l’objectiu de donar suport a la monistrolenca Cristina Farreras en la seva lluita contra el Síndrome d’Angelman, que pateix des del seu naixement.

Des que es va posar en marxa, la causa solidària per la Cristina Farreras no ha parat de sumar suports i s’ha convertit en un dels principals altaveus per a la divulgació d’aquesta malaltia minoritària que, pel seu escàs grau d’incidència entre la població, queda al marge de les polítiques públiques socials i de salut. Les accions que s’han portat a terme a través d’aquesta iniciativa han servit perquè la Cristina pogués continuar amb la teràpia que necessita per millorar la seva qualitat de vida.

Ara, ‘Un bri d’esperança per a la Cristina’ en el seu primer aniversari posa en marxa la Segona paradeta Solidària, on podreu trobar articles d’artesania i manualitats nadalenques, fetes per col·laboradors de forma solidària, xocolata desfeta  feta per voluntàries i coca proporcionada per forns, els articles de la col·laboració de la dibuixant Pilarín Bayés i per els més petits tindrem la visita del Pare Nadal que rebrà a petits i grans, i us podreu fer una foto amb ell. Serà un matí festiu i solidari.

Us estaríem molt agraïts que ens ajudessiu a fer-ne la màxima difusió. Si necessiteu més informació, podeu contactar directament amb la Carme González, mare de la Cristina, trucant al telèfon 672 45 62 35.