Un Musical Innominable

cartell-umi-petit
Els propers 29/03/2015 farem Un musical innominable al Teatre auditori Agustí Soler i Mas, a Navarcles. La sessió del 29/03/2015 a les 21 hores serà una sessió solidària a benefici d’Un Bri d’Esperança de la Cristina, la fundació creada per a ajudar-la a pagar les despeses que suposen totes aquestes teràpies. La iniciativa ha estat liderada per en Pepo FloresGràcies a tots, de tot cor!

Un musical innominable neix com una paròdia dels llibres d’en Harry Potter. Tot i que tothom podrà reconèixer perfectament als personatges dels llibres, segurament s’emportaran alguna sorpresa pel que fa a la trama de la història. Aquesta està basada en vàries de les novel·les del nen que va sobreviure, particularment Harry Potter i la pedra filosofal, Harry Potter i el calze de foc, Harry Potter i el misteri del príncep i Harry Potter i les relíquies de la mort. L’humor d’aquest musical està pensat per a tots els públics. No només per a aquells que siguin especialment coneixedors de la història del nen de la cicatriu, sinó que per a tothom que tingui ganes de riure una estona.

15 joves actors donen vida a tots els personatges de la saga.

Esperem que no ens calgui una vareta màgica per a aconseguir que el públic es diverteixi, però en el cas que ens fes falta… no patiu! Tenim a tota una companyia de bruixots i bruixes esperant per fer servir els seus poders!